Waarom LegalShared?

Omdat een conflictsituatie toch al heel vervelend is, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u voor uw rechtsbijstand in veilige, ervaren handen bent. Gelukkig is dat bij ons zeker het geval, omdat we:

De juridische wereld is soms al ingewikkeld genoeg. Daarom zullen we ons best doen om in ‘gewone’ heldere taal met u te communiceren. Zelf weten we onze weg in het juridische woud uiteraard te vinden, maar dat vertalen we graag zo dat u zelf ook begrijpt wat er gebeurt. Alle informatie over uw rechtsbijstandpolis kunt u terugvinden op de site van InShared of verzekerdbijHEMA.nl, waar u uw verzekering heeft afgesloten. Daar zijn ze gelukkig ook een voorstander van heldere taal.

We zorgen er uiteraard voor dat alle rechtshulp wordt uitgevoerd door goed opgeleide rechtshulpverleners. Met speciale opleidingen blijven ze altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het recht.

Om heel precies te zijn: Achmea Schadeverzekeringen N.V. is aanbieder van uw rechtsbijstandverzekering en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000606. Achmea Schadeverzekeringen N.V. beschikt over een vergunning van De Nederlandse Bank N.V. (DNB). We voeren de rechtshulpverlening uit voor InShared Nederland B.V., onderdeel van de Achmea Groep, en verzekerdbijHEMA.nl. LegalShared vindt het belangrijk om op een verantwoorde manier te ondernemen en conformeert zich daarbij onder meer aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Ondernemingen (GVPFI), die door het Verbond van Verzekeraars is opgesteld. Die code vindt u op: www.verzekeraars.nl (klik op: publicaties, downloads, gedragscodes). LegalShared staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 58666648 en is gevestigd aan Leusderend 56, 3832 RC Leusden. Ons postadres voor InShared is LegalShared, Postbus 51091, 3007 GB Rotterdam. Voor verzekerdbijHEMA.nl is ons postadres LegalShared, Postbus 51170, 3007 GD Rotterdam.

We zijn lid van het Verbond van Verzekeraars. Die werken namelijk volgens de ‘Kwaliteitscode Rechtsbijstand’. De code geldt ook voor de juridisch zelfstandige schaderegeling kantoren (zoals LegalShared) die namens een verzekeraar de rechtshulp geven. Geïnteresseerd? Hier vindt u er alles over.